top of page

Tarieven​

Tarieven en voorwaarden 2022

Onze prijzen zijn inclusief brandstof,de eerste 100 km is vrij gerekend vanaf onze standplaats in Ede,bij meer gereden kilometers is het extra bedrag per km:€ 0,50/km

 

Jaguar MK 2 : Deze auto is uitsluitend met chauffeur te huur​.

Eerste 6 uur,vanaf Ede (Gld.)        € 500,-

Volgende uren                        € 50,- per uur 

Langer dan 6 uur ?                   In nader overleg​

Alfa Romeo GTV Bertone zonder chauffeur te huur *​

Eerste 6 uur,vanaf Ede (Gld.)        € 399,-

Volgende uren                        € 40,- per uur

Langer dan 6 uur ?                   In overleg

Borg                                 € 600,- 

 

Morris Minor Traveller zonder chauffeur te huur *

Eerste 6 uur,vanaf Ede (Gld.)        € 375,-

Volgende  uren                       € 30,- per uur

Langer dan 6 uur?                    In overleg

Borg                                 € 500,- 

 

Speciale vaste dagprijzen geven we op aanvraag af.

 

Het is mogelijk onze auto's naar wens te versieren met een boeket,bloemstuk,tule of een mooi lint.

Ook kunnen we een gevulde picknick mand met Champagne of wijn verzorgen.Alle wensen spreek ik graag vooraf persoonlijk met u door, inclusief dagindeling,route,het tijdschema en de eventuele extra's. 

Opmerking:

Wij verhuren bij voorkeur in de provincie Gelderland,Utrecht en de Betuwe, in overleg zijn overige regio's echter ook mogelijk.

 

Algemene Voorwaarden:

Om het gebruik van onze trouwauto's zo prettig mogelijk te maken voor u, vragen wij uw medewerking en akkoordverklaring van onderstaande voorwaarden;

1.Minimum leeftijd chauffeur 25 jaar en in het bezit van een geldig NL rijbewijs.

2. Geen verhuur van trouwauto's zonder chauffeur aan een beginnend bestuurder.

3.Betaling huurperiode van de desbetreffende trouwauto en het borgbedrag ter zekerheidstelling in goed onderling overleg en vooraf en schriftelijk vast te leggen naar beide partijen.

4.​De huurder is gerechtigd de tevoren afgesloten huur te annuleren door middel van een schriftelijke kennisgeving. Indien de rit wordt geannuleerd 15 dagen voor de gereserveerde datum is huurder 10% reserveringskosten verschuldigd.

5.Wanneer de rit wordt geannuleerd 3 dagen voordat de rit plaatsvindt zal 35% van het huurbedrag in rekening worden gebracht.

6.Indien annulering plaatsvindt tijdens de rit, is huurder het volledige huurbedrag verschuldigd.

7.De te rijden dag route gedurende de huurperiode dient vooraf aan ons opgegeven te worden en door ons bevestigd te worden zowel voor auto's met als zonder chauffeur.

8.Bekeuringen tijdens huurperiode voor auto's zonder  chauffeur zijn voor rekening van de huurder c.q. bestuurder.

9.Onze trouwauto's worden expliciet niet verhuurd voor het gebruik ten bate van deelname aan auto rally's

10. Het is niet toegestaan om in de auto's te roken. 11. De genoemde verhuurprijzen en uren gelden vanaf de overeengekomen standplaats Ede (Gld.)tot aan de standplaats Ede (Gld.)

12.Indien door expliciete schuld van de huurder of zijn gezelschap de onderstaande zaken gebeuren, gaat de huurder akkoord dat deze tegen de volgende tarieven in rekening worden gebracht; • €150,- Voor reinigen en desinfecteren (bijvoorbeeld vervuilen van interieur door misselijkheid) • €100,- Reinigen en waxen (bij vervuilen van exterieur door misselijkheid) • €150,- Minimaal bij ieder brandgat, scheuren of beschadigen van het interieur of deuken exterieur • €150,- Minimaal bij iedere vorm van aantoonbaar vandalisme• €150,-

13.Verhuurder is niet verantwoordelijk voor achtergelaten items in de gehuurde wagens.

14.Verhuurder is niet verantwoordelijk voor beschadiging en/of zoekraken van de door huurder meegebrachte voorwerpen.

15. Indien door storingen en/of mankementen de auto niet verder kan rijden, zal een door verhuurder aangewezen wagen de rit verder afmaken of zal de huurder gecompenseerd worden voor het restant van de rit.

16.Indien door storingen en/of mankementen de gehuurde auto niet inzetbaar is, zal verhuurder een vergelijkbare auto worden aangeboden.

17.Verhuurder is niet verantwoordelijk voor vertraging veroorzaakt door onvoorziene verkeersproblemen, ongelukken, overmacht,natuurgeweld,of andere onvoorziene oorzaken.

18.Verhuurder garandeert dat de auto's constant worden gecheckt om de hoogste standaards te waarborgen en daarmee zoveel mogelijk gebreken te voorkomen.

19.Huurder accepteert al deze Algemene Voorwaarden bij ondertekening, bevestiging via e-mail of mondelinge akkoord van de huurovereenkomst.

.

bottom of page